Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
16.9.2024Kenelle:
Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt. Ravintola-alan osaamista tai kaupan tehtävissä kokemusta hankkineet henkilöt. Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys sekä kielitaito.
Kuvaus:
Koulutuksen aikana opit raaka-ainetuntemusta, tuotteiden esille laittoa, asiakaspalvelua sekä vastuullisen palvelutiskin toimintaa.
Koulutuksessa suoritettavat tutkinnon osat: Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tai Kahvilapalvelut 10 osp.
Toteutus:
Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Airi Levonen
airi.levonen@raseko.fi
puh. 044 705 7651
Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608