Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

25.2.2025

Kenelle:

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet, alan vaihtajat, työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt.
Valintaperusteet:
Ravintola-alan osaamista tai kaupan tehtävissä kokemusta hankkineet henkilöt.
Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys.

Kuvaus:

Koulutuksen aikana opit raaka-ainetuntemusta, tuotteiden esille laittoa, asiakaspalvelua sekä vastuullisen palvelutiskin toimintaa. Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.

Suoritettavat tutkinnon osat: Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tai Kahvilapalvelut 15 osp.

Koulutus kestää noin 4 kuukautta.

Toteutus:

Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Maksuton koulutus

Kysy lisää

Airi Levonen
airi.levonen@raseko.fi
puh. 044 705 7651

Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608