Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
nonstopKenelle:
Alalla työskentelemisestä kiinnostuneet
Kuvaus:
Voit suorittaa meillä tutkinnon osan tai osia toiveittesi ja mielenkiintosi mukaan. Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.
Ravintola- ja cateringalalla on tutkinnon osia, joilla pääset työelämään kiinni, esimerkiksi kahvilapalvelut, asiakaspalvelu ja myynti tai palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot.
Koulutuksen aikana suoritat myös alalla tarvittavat osaamispassit kuten hygieniapassi ja anniskelupassi.
Alan työllisyysnäkymät ovat hyvät: osaavasta henkilöstöstä on pulaa. Henkilöstöravintoloissa ja suurtalouskeittiöissä on odotettavissa lähivuosina eläköitymistä, mikä lisää uusien kokkien kysyntää. Monet kokit ja tarjoilijat työllistyvät myös henkilöstövuokrausyritysten kautta.
Toteutus:
Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Perustutkinnon tutkinnon osien opiskeleminen on maksutonta.
Kysy lisää
Koulutuspäällikkö Mari Vartiainen
puh. 044 705 7608
mari.vartiainen@raseko.fi