Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
25.2.2025Kenelle:
Ravintola-alalla työskentelemisestä kiinnostuneet, alan vaihtajat, työttömät, lomautetut tai työttömyysuhan alaiset henkilöt
Kuvaus:
Tekemällä oppien ravintola- ja cateringalalle –koulutuksessa opiskellaan ravintola- ja cateringalan kokin pakolliset tutkinnon osat.
Koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamista esimerkiksi oppisopimuksella. Tekemällä oppien ravintola- ja catering-alalla opiskellaan koulussa erilaisissa keittiöissä sekä osaamista hankitaan myös työelämäjaksoilla. Kokkina osaat toimia vastuullisesti ja taloudellisesti eri työympäristöissä.
Toteutus:
Tekemällä oppien ravintola- ja cateringalalle –koulutuksessa opiskellaan ravintola- ja cateringalan kokin pakolliset tutkinnon osat. Koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamista esimerkiksi oppisopimuksella. Tekemällä oppien ravintola- ja catering-alalla opiskellaan koulussa erilaisissa keittiöissä sekä osaamista hankitaan myös työelämäjaksoilla. Kokkina osaat toimia vastuullisesti ja taloudellisesti eri työympäristöissä. Koulutus kestää noin vuoden.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Airi Levonen
puh. 044 705 7651
airi.levonen@raseko.fi