Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

25.2.2025

Kenelle:

Ravintola-alalla työskentelemisestä kiinnostuneet, alan vaihtajat, työttömät, lomautetut tai työttömyysuhan alaiset henkilöt

Kuvaus:

Tekemällä oppien ravintola- ja cateringalalle –koulutuksessa opiskellaan ravintola- ja cateringalan kokin pakolliset tutkinnon osat.

Koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamista esimerkiksi oppisopimuksella. Tekemällä oppien ravintola- ja catering-alalla opiskellaan koulussa erilaisissa keittiöissä sekä osaamista hankitaan myös työelämäjaksoilla. Kokkina osaat toimia vastuullisesti ja taloudellisesti eri työympäristöissä.

Toteutus:

Tekemällä oppien ravintola- ja cateringalalle –koulutuksessa opiskellaan ravintola- ja cateringalan kokin pakolliset tutkinnon osat. Koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamista esimerkiksi oppisopimuksella. Tekemällä oppien ravintola- ja catering-alalla opiskellaan koulussa erilaisissa keittiöissä sekä osaamista hankitaan myös työelämäjaksoilla. Kokkina osaat toimia vastuullisesti ja taloudellisesti eri työympäristöissä. Koulutus kestää noin vuoden.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Maksuton koulutus

Kysy lisää

Airi Levonen
puh. 044 705 7651
airi.levonen@raseko.fi