Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
26.8.2024Kenelle:
Alan ammattilaisten täydennyskoulutus
Kuvaus:
Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Henkilökohtainen suunnitelma tehdään koulutuksen alussa.
Voit hankkia osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa kurssiohjelman mukaan. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle huippuravintoloihin Erasmus+ -rahoituksella.
***********************
Syksyn 2024 Tähtikokin aikataulu:
Opetusta tarjolla maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.00 – 20.00.
26.8. Tähtikokki aloitus, tervetuloa opiskelemaan
27-28.8. Fermentointi Maija Pääkkönen
3-4.9. Olut Mallassepät
10.-11.9. Sienet Sami Tallberg
24.-25.9. Zero waste, oman menun valmistus
1-2.10. Makeiset, joulumakeiset Turun Makeismestari
7.10. Suurlähetystö menu
5-6.11. Riistalihan käsittely Tuomas Hyrsky
12-13.11. Tislaus Turku Distillery
19.11. Erikoiskahvit Paulig Jori Korhonen
27-28.11.Riistalinnut Ari Ruoho
Tule hankkimaan osaamista oman tarpeesi mukaan, verkostoutumaan ja kehittämään osaamistasi uudelle tasolle!
Toteutus:
Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Hanki osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa ja sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle. Meiltä lähtee opiskelijoita kansainvälisille jaksoille huippuravintoloihin ja Erasmus+ -rahoitus maksaa majoituksesi ja matkasi.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Kysy lisää
Vastuuopettaja Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi