Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

25.2.2025

Kenelle:

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet, alan vaihtajat, maahanmuuttajat, työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt,
Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys.

Kuvaus:

Startti keittiöalalle -koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamisen esimerkiksi oppisopimuksella.
Startti keittiöalalla -koulutuksessa opiskelet koulussa teoriaopetuksessa ja käytännön työtehtävissä. Osaamista hankit myös työelämäjaksoilla alan työpaikoissa.
Suoritettavat tutkinnon osat: Startti keittiöalalle 15 osp ja Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp.

Toteutus:

Startti keittiöalalle -koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamisen esimerkiksi oppisopimuksella. Startti keittiöalalla -koulutuksessa opiskelet koulussa teoriaopetuksessa ja käytännön työtehtävissä. Osaamista hankit myös työelämäjaksoilla alan työpaikoissa. Suoritettavat tutkinnon osat: Startti keittiöalalle 15 osp ja Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp. Koulutus kestää noin 4 kuukautta.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksuton.

Kysy lisää

Airi Levonen
puh. 044 705 7651
airi.levonen@raseko.fi