Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
26.8.2024Kenelle:
Koulutuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajat, työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt sekä alan vaihtajat.
Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys.
Kuvaus:
Startti keittiöalalle -koulutus alkaa OPVA eli oppimisvalmiuksia tukevilla opinnoilla. OPVA antaa tukea muun muassa kielen hallintaan, matematiikkaan sekä digitaitoihin. Koulutus antaa mahdollisuuden alan perusosaamiseen, joka mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamisen esimerkiksi oppisopimuksella. Koulutus kestää 26.8.2024-7.2.2025
Koulutuksessa suoritettavat tutkinnon osat: Startti keittiöalalle 15 osp ja Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp.
Toteutus:
Startti keittiöalalla -koulutuksessa opiskelet koulussa teoriaopetuksessa ja käytännön työtehtävissä. Osaamista hankit myös työelämäjaksoilla alan työpaikoissa. Koulutus kestää 26.8.2024-7.2.2025Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Airi Levonen
airi.levonen@raseko.fi
puh. 044 705 7651
Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608