Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoAloitus:
12.11.2024-17.12.2024Kenelle:
Alasta kiinnostuneet tai alalla jo toimijat.
Kuvaus:
Ravitsemusosaaminen on keskeinen tekijä puhtausalalla, joka kattaa laajan kirjon erilaisia toimintoja aina elintarvikkeiden käsittelystä asiakkaiden ruokailutottumusten ohjaamiseen. Monipuolinen ravitsemustietämys auttaa ammattilaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan terveyttä edistäviä ruokavalioita, jotka ovat yksilöllisesti räätälöityjä ja perustuvat ajantasaiseen tutkimustietoon.
klo 13.00–16.00 Eeronkuja 3, 21200 Raisio
– Terveellinen ravitsemus (kriteerit) 3 h 12.11.
– Erityisruokavaliot 3 h (G, allergiat, eettisyys) 19.11.
– Keittiöhygienia ja omavalvontaohjeistukset 2 h 3.12.
– Terveelliset aamu- ja välipalat keittiössä 3 h 10.12.
– Erityisruokavaliot keittiössä 3 h 17.12.
Toteutus:
Koulutus toteutetaan Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoituksella Raision seudun koulutuskuntayhtymässä Eeronkuja 3, Raisiossa. Koulutus sisältää niin teoriaa ravitsemuksesta kuin käytännön tekemistä opetuskeittiössä.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 4B:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton
Kysy lisää
Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
p. 044 705 7608