Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Aloitus:

12.11.2024-17.12.2024

Kenelle:

Alasta kiinnostuneet tai alalla jo toimijat.

Kuvaus:

Ravitsemusosaaminen on keskeinen tekijä puhtausalalla, joka kattaa laajan kirjon erilaisia toimintoja aina elintarvikkeiden käsittelystä asiakkaiden ruokailutottumusten ohjaamiseen. Monipuolinen ravitsemustietämys auttaa ammattilaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan terveyttä edistäviä ruokavalioita, jotka ovat yksilöllisesti räätälöityjä ja perustuvat ajantasaiseen tutkimustietoon.

klo 13.00–16.00 Eeronkuja 3, 21200 Raisio

– Terveellinen ravitsemus (kriteerit) 3 h 12.11.
– Erityisruokavaliot 3 h (G, allergiat, eettisyys) 19.11.
– Keittiöhygienia ja omavalvontaohjeistukset 2 h 3.12.
– Terveelliset aamu- ja välipalat keittiössä 3 h 10.12.
– Erityisruokavaliot keittiössä 3 h 17.12.

Toteutus:

Koulutus toteutetaan Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoituksella Raision seudun koulutuskuntayhtymässä Eeronkuja 3, Raisiossa. Koulutus sisältää niin teoriaa ravitsemuksesta kuin käytännön tekemistä opetuskeittiössä.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 4B:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Maksuton

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelikeskus.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
p. 044 705 7608