Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
15.4.2025Kuvaus:
Koulutus antaa valmiudet tulevaan kesätyöhön. Koulutuksessa perehdytään asiakkaan kohtaamiseen, hygienia-asioihin ja työelämän sääntöihin sekä tehdään tuotteita.
Aikataulu:
Asiakaspalvelu, perehdytys 15.4. klo16–19
Menu -osaaminen, annoksien ja juomien tarjoilu 28.4. klo 16–19
Viinitietous, annoksien ja juomien tarjoilu 6.5. klo 16–18
Asiakaspalveluosaaminen, erityisruokavaliot 15.5. klo 16–19
Toimintaympäristön esittely (Naantalin kylpylässä) 20.5.klo16–18
Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös hygieniapassi ja anniskelupassi. Hygieniapassi ja anniskelulainsäädäntö ja testi järjestetään 19.5.2025 klo 16 – 19.
Osaaminen näytetään kesätyöpaikassa.
Toteutus:
Tervetuloa opiskelemaan! Koulutuksella saat varmuutta työskennellä kesätöissä ravintola-alalla sekä saat todistuksen suoritetusta tutkinnon osasta.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
maksuton koulutus
Kysy lisää
Mari Vartiainen
Puh. 044 7057608
mari.vartiainen@raseko.fi