Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
23.1.2025. TäynnäKuvaus:
Koulutuksessa suoritetaan kaksi tutkinnon osaa:
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto: tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa 45 osp
Ruokapalvelujen ammattitutkinto: Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä 30 osp
Tuotteistamisessa opit kuinka kehitetään asiakkaita kiinnostava ja myyvä tuote. Ruoanvalmistuksessa eri tuotantomenetelmillä kehität osaamistasi alalla ja seuraat alan trendejä.
Koulutuksen kesto: 23.1.2025-12.12.2025
23.1.2025 Aloitus, tervetuloa hankkimaan osaamista klo 16.00–19.00
27.1.2025 Tuotteistamisprosessi, markkina- ja kilpailija-analyysi klo Purokatu 1
11.2.2025 Pateet ja terriinit, Vehmaan maut, Marko Etu-Seppälä klo 15.00–20.00
25.2.2025 Juurileipä. Maija Pääkkönen, Bageri-Å klo 15.00–20.00
28.2.2025 Tuotteen jalostaminen klo (Teams)
10.3.2025 Zero Waste. Constantin Angelov klo 15.00–20.00
28.3.2025 Markkinointiviestintä ja kaupallistaminen klo (Teams)
1.-2.4.2025 Matalalämpökypsennys ja hiiligrillaus sekä dryage, riista. Mika Roito klo 15.00–20.00
15.4.2025 Uudet kasvisherkut klo 15.00–20.00
14.–15.5.2025 Villiyrtit, Sami Tallberg klo 15.00–20.00
20.5.2025 Pientuottajavierailu klo 15.00–20.00
Syksyn tiedot tarkentuvat kesäkuun aikana. Syksyllä hankitaan osaamista huippuammattilaisten opissa, kuten Tuomas Hyrsky ja Ari Ruoho. Ohjelmassa muun muassa riistan ja sienien hyödyntämistä
Näiden mielenkiintoisten päivien lisäksi Rasekolla on tarjonnassa erityisruokavaliokoulutusta, laitekoulutusta, juustojen- ja jäätelön valmistamista, maustekoulutusta sekä paljon muuta.
Toteutus:
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opiskelu sisältää 1 – 4 lähipäivää/kk iltapäivisin sekä verkko-opetusta ja työelämässä tapahtuvaa oppimista henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Monimuoto-opintoja on tarjolla maanantaisin klo 15/16-20. Lähipäivät sisältävät erilaisia oppimisympäristöjä ja osaamistasi pääset myös kehittämään osallistumalla Rasekon monipuolisiin FoodLaboratoryn koulutuksiin. FoodLaboratoryssa järjestetään koulutuksia mm. maustamisesta, erityisruokavalioista, juurileivonnasta, fermentoinnista, jäätelön valmistuksesta ja paljon muista mielenkiintoisista aiheista. Tule kehittämään ammattitaitoasi!Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Tomi Aho
tomi.aho@raseko.fi
Puh. 044 705 7461