Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Aloitus:

29.1.2024, ryhmä täynnä

Kenelle:

Ravintola-alalla työskentelevät, vuoromestarit tai keittiömestarit.

Kuvaus:

Syksy 2024

27-28.8. Fermentointi Maija Pääkkönen

10.-11.9. Sienet Sami Tallberg

16-17.9. Bocuse d’Or Johan Kurkela ja Mikko Pakola.

8.10. Tryffeli Lars Ingman ja Kaviaari Mikael Mihailov menu

25.-26.11. Ravintola Nokka Ari Ruoho riistalinnut

Muutokset mahdollisia !

Toteutus:

Opetus toteutetaan Juhaninkuja 1:ssä, Raisiossa. Opetusta on tarjolla maanantaisin klo 15.00 – 20.00.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi