Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
29.1.2024, ryhmä täynnäKenelle:
Ravintola-alalla työskentelevät, vuoromestarit tai keittiömestarit.
Kuvaus:
Syksy 2024
27-28.8. Fermentointi Maija Pääkkönen
10.-11.9. Sienet Sami Tallberg
16-17.9. Bocuse d’Or Johan Kurkela ja Mikko Pakola.
8.10. Tryffeli Lars Ingman ja Kaviaari Mikael Mihailov menu
27.-28.11. Ravintola Nokka Ari Ruoho riistalinnut
Muutokset mahdollisia !
Toteutus:
Opetus toteutetaan Juhaninkuja 1:ssä, Raisiossa. Opetusta on tarjolla maanantaisin klo 15.00 – 20.00.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi